:: Hem :: Mina katter :: In Memory :: Kattungar :: Kullar :: Om ::

 

~ KATTUNGAR/KITTENS ~

 

 

Inga planer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS! Viktig info

När kattungarna flyttar är de:

* Minst 12-14 veckor gamla.
* Registrerade i FIFé/Sverak och får stamtavla med sig.
* Dubbel vaccinerade mot kattpest och kattsnuva.
* Avmaskade.
* Märkta med ID-Chip.

* Veterinärbesiktigade högst 7 dagar innan de lämnar oss.

* De får även med sig ett startpaket med mat.

Kattungarna växer upp ihop med alla andra katter här i huset och får springa fritt runt när dom blivit rumsrena. Allt för att dom skall bli så sociala som möjligt.


Kattungar som skall gå i avel säljes endast till reg. uppfödare!

Jag säljer kattungar i första hand som familjekatter och det är viktigt för mig att de kommer till hem där jag känner att de kommer få det bra. Nån "först till kvarn" regel finns ej. En första kontakt kan alltid göras per mail. Sen vill vi gärna ha ett besök. Det är för både er, min och kattens skull -Det skall kännas rätt på alla plan innan nåt bestämms :)

Sällskapskatter skall kastreras vid 6-12 månaders ålder!

Mitt mål är att föda upp sunda, friska, rastypiska och sociala katter som sedan lever länge med mycket omsorg och kärlek hos sina nya familjer. Livslång support från mig ingår och jag vill gärna ha nåt foto då och då och få höra hur katten mår :))

Jag säljer inte katter på avbetalning!

Pris för sällskap: 7500 kr

Pris för avel: ........ kr

En del av summan (1500 kr) betalas in vid tingning av en katt för att sålla bort oseriösa köpare och resterande avgiften betalas när katten hämtas. Tingningsavgiften betalas inte tillbaka om köpare ångrar sig. Från det att denna avgift lagts, till det att katten levereras kan säljaren ogiltigförklara köpet om exempelvis oklara intentioner med katten uppdagats, om någonting sådant skulle hända får köpare tillbaka tingningsavgiften. Sveraks tingnings och köpeavtal blir skrivet.

Mvh Eva

eva-aardwolf@hotmail.com

Tel: +46703599777

 

Aardwolf © 2004-2015